Лист - прохання

25.11.2015
1323
0

Лист - прохання

Керівництво БО БФ «МРІЮ ЖИТИ» та Леонович Юлія звертаються за допомогою в покупці слухового апарату з діагнозом: двостороння нейросенсорна приглухуватість 4 ступеня.

Юлі 23 роки. Слух вона втратила в 4 місяці після неправильного використання антибіотиків, діагноз - двостороння нейросенсорна приглухуватість 4 ступеня. Це важкий ступінь втрати слуху. Мама ростила дівчинку сама, але їй вдалося прищепити Юлі інтерес до знань, впевненість у собі та оптимізм. Їй завжди подобалося і хотілося вчитися. Вона поступила в МНУ ім. Сухомлинського, на біологічний факультет, спеціальність «Викладання біології та хімії». Працюватиме в спецшколі для дітей з дефектами слуху, хоче розробляти нові, більш ефективні методики їхнього навчання та допомагати реабілітуватися в світ чуючих людей.

Зараз Юля на 5 курсі університету, збирається вступати до магістратури, вивчає англійську, але в неї зламався її останній слуховий апарат, і Юлі дуже і дуже складно продовжувати навчання. Вона доклала стільки зусиль, щоб вивчитися нарівні з чуючими! А зараз на заняттях, вона практично не орієнтується що відбувається, адже навчається в звичайній групі, без сурдоперекладача.

На даний момент необхідно придбати слуховий апарат на загальну суму 16200.00 грв.

ДАВАЙТЕ РАЗОМ ТВОРИТИ ДОБРО!!!

Заздалегідь вдячні кожній гривні, пожертвуваної Вами.

БО БФ « МРІЮ ЖИТИ» Код 39333086 м. Київ, пр.Московський 21
р/р 26008052733623 в
ПАТ КБ „ПРИВАТБАНК” Київ, МФО 300711
email:fond@mriyuzhiti.com,mriyuzhiti@gmail.com
tel: (044)531-78-18
О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: МРІЮ ЖИТИ, благотворительность
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама