По мужу – Тимошенко, урожденная Капитальман- Григян

11.02.2009
2198
2
Коли Євген Червоненко, як і кожна гідна людина, не приховуючи свого походження, публічно заявив у 2005 році, що мати Юлії Тимошенко – єврейка, а батько – вірменин, то ця дочка Володимира Абрамовича Грігяна – сина Абрама Кельмановича Капітальмана, який дав свому сину Володимиру Абрамовичу не своє прізвище, як це прийнято, а прізвище своєї дружини Грігян, то Юлія Володимирівна Тимошенко на ці слова Червоненка – не менш публічно – відповіла так: "У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці".

Може шановна Юлія Володимирівна не в курсі про своїх предків? Але слова Юлії Володимирівни (наведені в книжці її рідної тітки – Ульяхина А. Юля, Юлия Владимировна. – Днепропетровск: Журфонд, 2007. – С.6.): "Віктор Пінчук сказав, що не єврейське то діло стояти на площі і прапором махати [...] Я вирішила, що якраз це наше діло" (у звязку з рішенням Юлії Володимирівни розпочати політичну кар'єру), досить таки ясно показують, що слова Юлії Володимирівни: "У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці" – це пряма свідома брехня Юлії Володимирівни на весь світ.

І ця брехня, це на жаль не просто така собі давно від Юлії Володимирівни, принцеси дніпропетровського порновідеобізнесу 1989-1990, яким вона здобула свій перший капітал – звична масована привселюдна брехня, свідчення її ворожого ставлення до людей, яким вона бреше – це така брехня Юлії Тимошенко, яка практично є тим самим, що Юлія Володимирівна публічно привселюдно обплювала могили своїх єврейських предків. А плювання на могили своїх предків, це прийнято серед усіх народів, неможливо витлумачити якось інакше, аніж що ця людина, яка привселюдно робить це стосовно принаймні свого загиблого на війні діда Абрама Кельмановича Капітальмана та його єврейських предків (щодо національності її інших предків такої ясності досі нема), така людина є негідною наскрізь брехливою людиною без жодного сліду якоїсь людської моралі в її душі.
О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
2 Комментариев
avatar
2
Овца она!!!
avatar
1
Сук*дла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама