25 нагород - у команди "Імпульс"!

22.07.2017
1405
0

Тривають літні канікули. Учні шкіл відпочивають, оздоровлюються, набираються сил для нового навчального року. Але про улюблені заняття спортивним орієнтуванням учні школи №20 не забувають навіть під час канікул.

З 30 червня по 2 липня в лісному масиві "Голубі озера" Лиманського району відбувся VІ етап кубку Донецької області та відкритий чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування. Учасниками змагань були 10 команд із семи міст області. Команда "Імпульс" складалася із 16 учнів ЗОШ №20 та одного учня з Костянтинівки.

Проживали діти у наметовому містечку, що розташувалося у лісі на березі озера. Приготування їжі на відкритому вогнищі, купання в озері, вечірні посиденьки звичайно ж приваблювали всіх, але головне - змагання.

Бойовий дух ні на хвилину не залишав команду. Настанови керівника Чумакової Л.В. усі слухали уважно, розуміючи, що вони їм знадобляться під час змагань. Протягом трьох днів юні спортсмени показували свої здібності у спортивному орієнтуванні на середній та довгій дистанціях, спринті, нічному орієнтуванні і довели всім, що вони - найкращі!
Із заздрістю і захопленням поглядали суперники на команду "Імпульс", коли судді оголошували результати змагань. 25 нагород отримали члени команди - найбільше з усіх команд!

За VІ етап кубку Донецької області отримали 11 медалей (Качан В., Мірошниченко А., Логвиненко В., Тіліжинський В. - золоті медалі; Петренко О., Шуріберко М., Кульмінська Е. - срібні; Солдатенков Р., Нестерець В., Шуріберко В., Безпалий М. - бронзові). За нічне орієнтування 4 учасники отримали дипломи (Шуріберко М. та Логвиненко В. посіли перші місця, Качан В. та Кульмінська Е. - другі).

За підсумковими результатами відкритого чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування отримали 10 медалей (Качан В., Бондарєва Д., Логвиненко В. завоювали золоті медалі; Мірошниченко А., Шуріберко М., Петренко О., Кульмінська Е., Тіліжинський В. - срібні; Шуріберко В., Безпалий М. - бронзові).

Вітаємо команду "Імпульс" з перемогою і бажаємо успіхів у наступних змаганнях!

Н. Тіліжинська.
Учитель історії ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20.
Т. Самойленко.
Заступник директора з ВР.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: спортивное ориентирование, соревнования
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама