БЕЗПЕКА ДІТЕЙ - ПЕРШ ЗА ВСЕ

25.02.2016
1201
0

16 лютого 2016 року в стінах ЗОШ № 7 відбулася зустріч школярів з інспектором Дзержинського ВП Артемівського ВП ГУНП в Донецькій області майором поліції Земцовим А.А. та начальником Дзержинського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтСУ в Донецькій області майором внутрішньої служби Карловою О.А. Зі школярами була проведена інформаційно-просвітницька бесіда.

Проблема правового виховання дітей залишається актуальною в сучасній школі. Саме тут відбувається становлення інтересів та цінностних орієнтацій людини. Особлива увага повинна приділятися дітям  підліткового віку. Так як в цьому віці тільки активно формується кругозір, дитина піддається впливу людей, які його оточують. Цей факт підтверджують і статистичні данні, оскільки у хвилю злочинності частіше всього втягуються неповнолітні особи, які підпадають під вплив дорослих правопорушників.

Так, начальник Дзержинського МВ КВІ Карлова О.А. розповіла про зріст дитячої злочинності за останній рік. Було звернуто увагу на те, що переважна більшість неповнолітніх засуджені за тяжкі злочини. Школярі почули про наслідки скоєння кримінального та адміністративного правопорушення. В ході розмови було доведено провиди покарань за ці правопорушення. Олена Анатоліївна розповіла про кожний вид відповідальності для неповнолітніх детально.

Земцов А.А. звернув увагу на тему безпеки життєдіяльності при надзвичайних подіях. Ця тема дуже актуальна в наш час, особливо для дітей шкільного віку, коли не замислюєшся про наслідки. Інспектор поліції розповів школярам правила поводження на відкритій місцевості при обстрілах та наслідки підняття невизначених предметів. Також показав прийоми самозахисту під час надзвичайної події.

Діти із зацікавленістю слухали та робили відповідні для себе висновки.

Сподіваємося, що ця зустріч допоможе школярам не звернути з правильного життєвого шляху та зберегти їх життя.

 

З повагою,
Олександра Рубцова
Інспектор Дзержинського МВ КВІ
УДПтСУ в Донецькій області

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: учебно-воспитательная работа, ОШ № 7, беседа
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама