«Будуємо майбутне разом»

08.08.2016
1385
0

В час постійних суспільних перетворень, швидких змін ціннісних орієнтирів, соціальних викликів сьогодення, які впливають на багатьох людей, перед батьками, соціальними працівниками, педагогами, стоїть питання допомогти підлітку прожити перехідний вік, навчитися робити власний правильний вибір, усвідомити власні цінності та формувати безпечні стосунки на засадах розуміння та толерантності. В Україні – це набуває особливої актуальності в цей не легкий для всіх час.

Представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні була розроблена Програма профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді: «Будуємо майбутнє разом».

Тренінгові модулі програми спрямовані на формування належного рівня усвідомленості молодими людьми власної ціннісної сфери, почуття відповідальності за власне життя, постановки життєвих цілей та пошуку шляхів їх досягнення, підвищення рівня мотивації.

Протягом 2016 року дану програму було апробовано в м. Києві на базі професійно-технічних училищ, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, а такаж у роботі з неповнолітніми.

У період з 03.08.2016 по 05.08.2016 року в м. Маріуполі прийняла участь у проведенні тренінгів даної програми заступник начальника Дзержинського МВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області майор внутрішньої служби Семенець О.В. також пройшла спеціалізовані тренінги та отримала Сертифікат «Особливості впровадження програми профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді «Будуємо майбутнє разом».

В ході навчання тренерами Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні для працівників кримінально-виконавчої служби було проведено комплекс пізнавальних, розвиваючих та мотивуючих лекцій, семінарів та тренінгів спрямованих на роботу з засудженими до покарань непов’язаних з позбавлення волі в системі пробації.

Сподіваємось, що молоді люди, які знаходяться на етапі переходу до самостійного життя і прийняття важливих рішень, зможуть краще пізнати себе, стануть більше впевненими, усвідомлять ризики протиправної поведінки та навчаться робити власний, корисний для них вибір.

 

З повагою,

заступник начальника

Дзержинського МВ КВІ

УДПтСУ в Донецькій області

майор вн. сл. Семенець О.В. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: профилактика конфликтов, молодежь, семинар
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама