Це моя Батьківщина

22.09.2016
995
0

Це моя Батьківщина

День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Цей день особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. Тому і бажано, щоб перший урок був цікавим, особливим і запам`ятався надовго.

Бібліотека-філія №1 для дітей підготувала такий урок і запросила прийняти участь в ньому учнів 3-х класів НВК "Школа-ліцей" (кл. керівники Зозуль О.В., Шульга В.О.), щоб поговорити про дуже важливі речі, про чудову країну, в якій ми живемо. Батьківщина - це земля, на якій народились і живуть наші батьки, жили діди і прадіди. Кожна людина завжди з великою любов'ю і душевним трепетом згадує місто, де народилася.

Нашій державі 25 років, цьому ювілею і був присвячений перший урок. Разом з дітьми пригадали всі значні події, які відбувалися в житті нашої країни, здійснивши подорож по її визначних місцях. Запропонували такі зупинки: географічна, історична, державна символіка, народні символи, творча хвилинка "Обійми Україну теплом своїх долонь".
Діти дуже активно виконували всі завдання "зупинок", відповідали на всі запитання чи загадки, заспівали найголовнішу пісню України - гімн. Кожен з учнів намалював свою долоньку на кольоровому папері і написав свої побажання нашій Батьківщині.

Цікавим був і огляд літератури улюблених книг українською мовою про далекі походи, про наших дідів і прадідів, що жили на нашій землі, про людей, які славлять Україну в наші дні.
Наша країна пройшла дуже важкий шлях, багато зусиль приклав наш народ, щоб мати свою мову, свою культуру, свою самостійну державу. Зараз нашій країні як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою. Ми повинні гордитися тим, що ми - українці.

О. Міленіна.
Бібліотека-філія № 1 для дітей.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!
Источник: dzerglibrary.pp.ua/bf-1/tse-moya-batkivschyna.html
Теги: день знаний, библиотека - филиал 1, 1 сентября
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама