Цей незабутній першовересень

16.09.2016
1185
0

Цей незабутній першовересень

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів цей перший день осені постає в пам'яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин Країни знань. У цей день усі навчальні заклади привітно відкривають двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошують на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів одночасно і сум, і радість.

Ось і загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17 свій першовересень відзначила урочисто та святково. Приємно було спостерігати, як скучили всі учні та вчителі за літо один за одним: скрізь були помітні на обличчях посмішки, тут і там лунали побажання успішного початку навчального року, і просто чулися теплі слова вітання усім знайомим.

Хочеться сказати велике спасибі всім, хто надавав і надає нашій школі підтримку, допомагав із підготовкою школи до нового навчального року: батькам наших учнів - за вагому допомогу у ремонті шкільного приміщення та класів, голові селищної ради Ленку М.М., міському відділу освіти Торецької міської ради - за постійну увагу до проблем школи та надання допомоги у їх вирішенні. Не залишається осторонь та готовий відгукнутись на прохання допомогти і керівник ТОВ НВО "Інкор і Ко" Дідусь Є.В.

Отож, спільними зусиллями вчителів, батьків, спонсорів наша школа впевнено крокує вперед, долаючи всі незгоди і вир сучасного життя, даючи знання учням, сіючи зерна життєвої істини, запалюючи душі всіх, хто тут навчається чи навчався.

Традиціями цього свята, що передаються від покоління до покоління школярами, стали купа квітів для педагогів, пишні банти першокласників, гучний звук першого шкільного дзвоника й, звісно ж, найперший урок у навчальному році. А оскільки у 2016 році в нашій країні

відзначається 25-та річниця Незалежності, то і тематика першого уроку була присвячена саме цій даті, на який були запрошені всі гості урочистої лінійки.

О. Макарченко.
Учитель української мови ЗОШ № 17.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ № 17, Первый звонок, 1 сентября
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама