Cправжні майстри своєї справи

03.10.2016
1145
0

Cправжні майстри своєї справи

Покликання вчителя - бути чесним, мудрим, толерантним, дарувати частинку свого серця й душі дітям. У першу чергу це стосується вчителів початкової школи, бо саме вони закладають первинні знання - фундамент для розвитку творчої особистості. І роблять це майстерно, працюючи самовіддано й креативно. Вони справжні зірки на педагогічному Олімпі. Ними пишається весь педколектив ЗОШ №16.

Це добра й щира Ніколенко Л.І., любляча й терпляча Палій О.С., майстриня, закохана у свою справу, Солянова Л.І., мудра, вимоглива й справедлива Ніколенко О.І, наполеглива, енергійна Колеснікова Ю.В, творча, неординарна, кмітлива, принципова Ільїна Н.П., досвідчена, чуйна, толерантна Вовченко В.І. Міцні знання, отримані учнями початкової ланки, допомагають успішному навчанню в середній та старшій школах, демонструючи хороші результати у Всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах різних рівнів.

Напередодні професійного свята хочеться побажати колегам  міцного здоров'я, творчих успіхів, щоб на вашому життєвому шляху було більше розуміння та тепла, робота приносила тільки радість і задоволення, а на вашу адресу завжди лунали слова подяки та визнання.

І. Лісогір.
Учитель зарубіжної літератури.

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ № 16, день учителя
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама