Дарувати дітям світ…

03.10.2016
1100
0

Дарувати дітям світ…

З великим бажанням працювати з дітьми тринадцять років тому до ЗОШ №12 прийшла  Баркова Людмила Вікторівна. Вона відразу стала невід'ємною часткою, душею колективу - добра, весела, уважна, відверта, творча. Завжди знаходить взаєморозуміння серед колег, залюбки ділиться своїм педагогічним досвідом з молодими спеціалістами, але і сама не соромиться звернутися за допомогою до більш досвідчених колег.

За що б вона не взялася - все в неї виходить дуже добре. Людмила Вікторівна вчить своїх учнів думати, висловлювати свою точку зору, відчувати радість творчості, відкриття, радість насолоди від власної праці.

У цьому році вона випустила в доросле життя своїх 9-класників. За її ініціативою випускники запровадили в школі нову традицію - посадили на шкільному подвір'ї  "Дерево бажань", на яке прив'язали стрічки - пам'ятки своїх надій. Кожна стрічка - то дитяча мрія, то - душа, якій учитель подарувала світ, в якій обов'язково зростуть повним колосом зерна доброти, напоєні теплом її серця.

Напередодні Дня працівників освіти педколектив нашої школи бажає Людмилі Вікторівні мирного неба, здоров'я, вдячних учнів, творчих успіхів та нових досягнень на освітянській ниві.

Педколектив ЗОШ № 12.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: день учителя, ОШ № 12
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама