Діти - наше майбутнє Як благодійники допомагають школярам

23.08.2017
1159
0

Діти - це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни.

У цьому навчальному році загальноосвітню школу №17 з метою підтримки та навчання всіх учасників навчально-виховного процесу відвідало багато волонтерських та благодійних організацій. Хтось намагався підтримати словом, хтось такими корисними подарунками, як шкільні меблі, художня література, канцелярія та інше.

У липні 2017 року до нашої школи завітали представники благодійного фонду "Україна без меж". Незважаючи на розпал літа, багато учнів 5-9 класів з цікавістю взяли участь у цьому заході. Волонтери привітно зустріли дітей та запросили на заняття з психо-соціальної підтримки, на якому всіх присутніх об'єднали у чотири групи та поставили досить доросле завдання. Учасникам запропонували висловити свої думки щодо розвитку школи в якості учнів, учителів, батьків та навіть директора. Представники фонда з повагою вислухали всі думки та пропозиції вихованців школи та висловили свої враження від почутого.

Наприкінці зустрічі всіх присутніх пригостили солодкими подарунками, а учні 8-9 класів ще довго не відпускали гостей та поставили багато цікавих питань щодо розвитку та майбутнього школи, міста, країни.

Залишаючи стіни школи, представники благодійного фонду "Україна без меж" запропонували і надалі підтримувати добрі стосунки та допомагати у вирішенні нагальних проблем учнів та школи.

Учні та вчителі школи вважають такі заходи важливими та корисними, адже дуже необхідно, а тим більше у такий нелегкий для країни час, закласти у підростаючого покоління прагнення до розбудови успішної, щасливої та найголовніше - мирної держави.

О. Бевзюк.
Педагог-організатор ЗОШ І-ІІІ ступенів №17.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: благотворительность, Дети, фонд Україна без меж
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама