Для тих, хто життя дарує і тепло

23.03.2017
929
0

Навесні ми святкуємо найніжніше, найсвітліше, найкраще серед усіх свят - Міжнародний жіночий день. В цей день весь світ вшановує жінку, від якої пішло все прекрасне на землі.
З цієї нагоди бібліотека-філія №1 для дітей у "світлиці" під назвою "Для тих, хто життя дарує і тепло", гостинно привітала громадську організацію дітей-інвалідів "Довіра" (голова Войткова Л.О.) .  Діти з  особливими потребами та їх батьки  отримали море позитивних емоцій і поринули в атмосферу справжнього свята. Присутні прийняли активну участь у цікавих конкурсах, веселих іграх та розвагах. Під час заходу звучали вірші, гуморески, присвячені  весні, матусі, жінкам, у виконанні Кльованої Софійки, Філь Ганни та Чиньонова О.В. Лунали привітання зі святом від  Войткової Л.О., керівника ГОІ "Веселка" Полякової Р.С., які  бажали всім щастя, достатку, сонячної долі.

Справжнім дивом став виступ  колективу естрадного співу "Пісенний вернісаж" (керівник Мелашенко О.Г.) Центру дитячої та юнацької творчості, який підготував музичні сувеніри.  Іван Іванічев, Анастасія Молоткова, Ксенія Кононова   продемонстрували чудовий спів та прекрасні вокальні дані, просто зачарували аудиторію. На згадку про цю зустріч   присутні отримати  маленькі подарунки.

О. Герасина.
Бібліотека-філія № 1
для дітей   ЦБС  м. Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ЦБС, 8 марта, библиотека для детей
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама