До уваги інститутів громадянського суспільства!

13.07.2017
1022
0

До уваги інститутів громадянського суспільства!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами) розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 13 червня 2017 року №644 «Про ініціативну групу з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації» було сформовано ініціативну групу. До її складу увійшли 7 осіб: 3 представника діючої громадської ради при облдержадміністрації, 3 представника інститутів громадянського суспільства та 1 представник департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ЗАПРОШУЄ ІНСТИТУТИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА ДО УЧАСТІ В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ НОВОГО СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ!

До громадської ради при облдержадміністрації можуть бути обрані представники:

  • громадських, релігійних, благодійних організацій;
  • творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань;
  • асоціацій;
  • організацій роботодавців та їх об’єднань;
  • недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України.

Примітка: інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

Для цього необхідно:

1. Подати до 19 липня 2017 року (включно) до ініціативної групи заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

Документи надавати у паперовому та електронному вигляді з описом до департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації на адресу: вул. Румянцева, 16, м. Краматорськ, 84333 (у разі надсилання документів поштою - з описом вкладення кур’єрською доставкою на ім’я Якушева Д.В.), електронна адреса: grdonoda2017@gmail.com.

2. До заяви в обов’язковому порядку додаються:

  • рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради (витяг з протоколу);
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові,  посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
  • копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій;
  • витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;
  • інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності); (рекомендований обсяг – до 2 сторінок формату аркуша А4, шрифт Times New Roman, кегель 12);
  • відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

3. Прийняття заяв для участі у проведенні установчих зборів та доданих до них документів завершується 19 липня 2017 року 2017 року о 18.00.

Установчі збори для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації планується провести 18 серпня 2017 року (більш детальну інформацію про час і місце проведення буде повідомлено додатково).

Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано новий склад громадської ради при Донецькій облдержадміністрації (не більше 35 осіб).

Довідки та консультації за телефоном:

+38 (099) 470-78-35 Якушев Дмитро Володимирович

Сподіваємося на Вашу активну участь та конструктивну співпрацю!

Додаткові матеріали: http://dn.gov.ua/do-uvagy-instytutiv-gromadyanskogo-suspilstva/

 

З повагою,

департамент інформаційної та внутрішньої політики
Донецької облдержадміністрації

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ініціативна група, установчі збори, інститути
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама