До уваги платникiв податкiв!

25.10.2011
1378
0

Державна податкова інспекція у м. Дзержинську звертає увагу на правильність заповнення звітів про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій, а саме на непоодинокі випадки невірного зазначення фіскальних номерів РРО та КОРО у звітах за формою N ЗВР-1, які повинні складатися з десяти цифр (0505000000 - де 05-код області; 05-код інспекції; 000000 - номер РРО чи КОРО без зазначення „/” та порядкових номерів КОРО).

Порядок надання звітів про використання реєстраторів розрахункових операцій та  книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) передбачений наказом ДПА України від 01.12.2000 №614 „Порядок подання звітності, пов’язаної із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій або використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)” зі змінами та доповненнями.

Згідно з п.3 інструкції із заповнення "Звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)” за формою N ЗВР-1 (Додаток 2 до зазначеного наказу) -  у графі 3 вказуються такі дані:

- фіскальний номер РРО або книги обліку розрахункових операцій, зареєстрованої на господарську одиницю (депо, кондуктора, об’єкт виїзної торгівлі).

Також ДПІ у м. Дзержинську звертає увагу на те, що звіт про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) надається за формою, затвердженою наказом ДПА України від 01.12.2000 №614 „Порядок подання звітності, пов’язаної із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій або використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)” зі змінами та доповненнями.

О. Федоренко.

Перший заступник начальника ДПІ у м. Дзержинську.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: налоги, информация, налоговая инспекция, плательщики налогов
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама