Донеччина моя – мій дім і рідний край

13.04.2017
1403
0

Донеччина моя – мій дім і рідний край

Донеччино моя! Земля батьків, рідний край! У ньому простір донецьких степів від берегів теплого Азовського моря на півдні до Святих Гір, покритих прадавнім лісом, на півночі. Це та земля, по якій ми зробили свої перші кроки, земля наших батьків, дідів і прадідів, і вона найдорожча за все на світі.

Для того, щоб краще дізнатись про Донецький край, учні 5-А класу ЗОШ №9 (кл. керівник Народа Н.І.) здійснили заочну екскурсію стежками рідного краю "Донеччина моя - мій дім і рідний край", яку організували бібліотекарі бібліотеки-філії №7 (мікрорайон №1).

На історичній стежині школярі познайомились з історією та видатними особистостями землі донецької, на природничій - із численними заповідниками, а з культурними пам'ятками рідного краю - на культурно-мистецькій. Бібліотекарі привернули увагу учнів до книжкової виставки "Мій рідний край", яка доповнила розповідь бібліотекаря про Донеччину. Діти із задоволенням взяли участь у вікторині "Чи знаєш ти історію свого рідного краю?", проявивши неабияку кмітливість та начитаність. Перегляд фільму "Сім чудес Донбасу" надихнув дітей на подальше пізнання своєї малої батьківщини.

Н. Семиченкова.
Бібліотекар 1-ї категорії бібліотеки-філії № 7.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: родной край, Донбасс, Родина, Донецкая область
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама