"Головне багатство України - здорова молодь"

18.05.2017
983
0

- під цим гаслом на базі спортивного залу Торецького  професійного ліцею відбулися традиційні міські змагання з баскетболу серед збірних команд

У змаганнях взяли участь збірні команди Торецького професійного ліцею, дитячо-юнацької спортивної школи, загальноосвітньої школи №9, а також команда ветеранів "Освіта".

У першому півфіналі на площадку вийшли учні Торецького професійного ліцею та команда "Освіта". Почалась вперта боротьба за вихід у фінал. Вже з перших хвилин хлопці з команди ліцею зрозуміли, що їм буде нелегко, адже "Освіта" професійно, впевнено і на високому рівні здобувала перемогу. Але це не випадково, тому що до команди входили такі гравці, як директор ДЮСШ Стефаненко Іван Вікторович, міський тренер з баскетболу Горлач Артем Володимирович, а також вчителі фізичної культури міських шкіл. Таким чином, команда "Освіта" у  півфіналі здобула впевнену перемогу.

У другому півфіналі зустрілися команди дитячо-юнацької спортивної школи та загальноосвітньої школи №9. Гравці обох команд показали яскраву гру. До кінця не було відомо, хто ж переможе. Але перемога все ж таки була здобута - до фіналу вийшла школа №9.

У фіналі перша зустріч відбулась між гравцями команд ДЮСШ та "Освіта". Почалась дуже емоційна боротьба з гарячою підтримкою вболівальників, але команда "Освіта"  впевнено здобула перемогу.

Друга зустріч фіналу пройшла між командами Торецького професійного ліцею та школи №9. Хлопці обох команд майже грали на рівних. Але останні секунди таки вирішили підсумок фіналу - команда профліцею здобула перемогу.

В результаті змагань      І місце виборола команда Торецького професійного ліцею, ІІ місце - команда загальноосвітньої школи №9, ІІІ місце - команда ДЮСШ.

Команда "Освіта" посіла почесне І місце серед ветеранів та майстрів спорту з баскетболу,  продемонструвавши усім майстер-клас!

У ході змагань проводилися також конкурси індивідуальної майстерності, на яких відзначилися учень ліцею Сак Максим та учень ЗОШ №9 Бондаренко Олександр.
Усі команди були нагороджені Почесними грамотами, отримали солодкі подарунки, а також відмінний заряд бадьорості та море позитивних емоцій.

Ю. Частокол.
Керівник фізичного виховання.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: соревнования по баскетболу, ДЮСШ, баскетбол
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама