Громадяни несуть персональну відповідальність за недостовірно подані відомості про доходи

28.12.2017
1267
0

Громадяни несуть персональну відповідальність за недостовірно подані відомості про доходи

Управління соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області інформує щодо обміну інформацією з Державною фіскальною службою про доходи, отримані фізичними особами, які звернулися за призначенням державної допомоги.

На виконання наказу Міністерства соціальної політики та Міністерства фінансів "Про затвердження порядку надання Державною фіскальною службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб платників податків про доходи (відсутність доходів), отримані фізичними особами, які звернулись за призначенням державної допомоги" №1287/926 від 04.11.2016, зареєстрованого в Міністерстві юстиції за № 1558/29688 від 01.12..2016 року, затверджено протоколи про порядок взаємодії інформаційних систем, структуру та формат відомостей до наказу Міністерства соціальної політики та Міністерства фінансів від 04.11.2016 №1287/926.

Згідно з вищезазначеним управлінням соціального захисту населення військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області (далі - управління) щомісяця після звернення громадян за призначенням державної допомоги буде здійснюватися електронний обмін інформацією платників податків про доходи (відсутність доходів) (далі - ДФС) з Державною фіскальною службою України. Після отриманої відповіді від ДФС управлінням буде здійснюватись перевірка відповідності інформації, зазначеної в наданих електронних файлах та в декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги.

Виходячи з вищезазначеного, управління звертає увагу громадян, які звертаються за призначенням державної допомоги, що наведені вами відомості про доходи та майно, що можуть вплинути на прийняття рішення, щодо надання соціальної допомоги, будуть перевірені відповідно до чинного законодавства України. Таким чином громадяни несуть персональну відповідальність за недостовірно подані відомості про доходи.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: соціальний захист, державна допомога, доходи
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама