І дорослі, й діти вдячні Вам за любов, за чуйність, за тепло!

30.09.2016
1164
0

Карачарова Марина Костянтинівна Дітям дитсадочка №2 "Малятко" подобається кожен день, проведений з вихователем Мариною Костянтинівною. Дітлахи у вихідні дні з нетерпінням чекають понеділка, щоб знову зустрітися з улюбленим педагогом.

Карачарова Марина Костянтинівна 7 років працює в нашому маленькому затишному дитячому садку. Головна її заслуга в тому, що в кожній дитині  вона бачить особистість, жоден вихованець не залишається без уваги. Вихователь у дітей розвиває ініціативу, творчі здібності, працює над  виразністю мови. Марина Костянтинівна розігрує з дітьми знайомі потішки, казки. Дітям у такій обстановці спокійно й комфортно. На такого вихователя можна покластися і довірити свого сина чи дочку: батьки знають, що в будь-який момент дітям буде надана допомога й підтримка. А це добрий зразок для формування у дітей дружньої взаємодопомоги, доброти, культури поведінки.
У день професійного свята - Дня дошкільного працівника - хочеться сказати величезне спасибі від батьків і колег Марині Костянтинівні за створення в дитячому саду творчої й  доброзичливої атмосфери. Побажати їй нових творчих успіхів, міцного здоров'я.

ДНЗ № 2, співробітники.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДС № 2, воспитатели, профессиональные праздники, праздники
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама