І знову перемога

17.05.2017
890
0

Одним із найважливіших напрямків роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 є збереження здоров'я. Тому велика увага в навчальному закладі приділяється  фізкультурі та спорту. Завдяки цьому діти та дорослі стають міцними, набувають  навичок здорового способу життя. Вони сильні, цілеспрямовані, наполегливі, активні учасники та неодноразові переможці різноманітних міських, обласних і  всеукраїнських спортивних змагань.

І знову успіх! Команда школи "Олімпієць" посіла 1-е місце у міському етапі змагань "Олімпійське лелеченя", продемонструвавши витривалість, командну гру, волю до перемоги. Наступний крок - зональні змагання у Бахмуті.

Участь команди в зональних змаганнях "Олімпійське лелеченя" стала можливою завдяки  підтримки начальника міського відділу освіти Орешкіна В.М. та голови громадської організації "Наше місто Торецьк" Шапрана С.М., які добре розуміють, що фізкультура та спорт - один  із пріоритетних  напрямків роботи з молоддю. Вони надали автотранспорт для поїздки до Бахмуту.

Змагання розпочалися з представлення команд. На цьому етапі наші учні показали не лише спортивні навички, а й свої артистичні здібності.

Цікавою виявилася олімпійська вікторина. Питання були важкі, але команда гідно вийшла  зі скрутного становища.

Головним у змаганнях була комбінована естафета, яка складалася з шести етапів. Ось тут   юні спортсмени показали, на що здатні! Три перших місця, два - других і одне - третє!
Стільки переживань, сподівань, прагнення  до перемоги! Наші олімпійці були на висоті. Серед восьми команд, які взяли участь в обласних змаганнях, команда з Торецька посіла  почесне 2-е місце, поступившись лише команді "Сокіл" із Костянтинівки.

За результатами зонального етапу команда учнів ЗОШ №20 запрошена на обласні змагання до міста Родненське. Юні спортсмени переконані, що й там перемога також  буде за ними. Принаймні, за словами учасників команди, вони зроблять все, аби перемогти!

Т. Самойленко.
Заступник директора з виховної роботи ЗОШ
І-ІІІ ступенів № 20.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ 20, соревнования
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама