Ярмарок вакансій

03.07.2012
1449
0

21.06.2012 Дзержинським міським центром зайнятості було проведено інформаційно-масовий заход "Ярмарок вакансій", на який традиційно запрошуються роботодавці, соціальні партнери, ЗМІ.

Першочерговим завданням служби зайнятості є працевлаштування безробітних громадян та задоволення кадрових потреб роботодавців. Тому мета проведення ярмарку вакансій - це максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, а також підвищення обізнаності громадян щодо комплексу соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

У роботі ярмарку взяли участь представники 8-ми підприємств міста та області. Місто Дзержинськ представляли такі підприємства: ВП «Ремонтно - механічний завод», філіал «Техноком» ПП «ІРД», Дзержинська виправна колонія №2, управління праці та соціального захисту населення, страхова компанія «Аско ДС», КО «Сенсор-Універсал», міськво, ПАТ «Горлівський машинобудівник».

Підприємствами було запропоновано понад 60 вакансій, а саме: бухгалтери, токарі, оператори верстатів з ЧПУ, слюсарі-ремонтники, електрогазозварники, фрезерувальник каменю;штукатур, інженери, лікарі, спеці- алісти державної служби, начальник відділення соці- ально-психологічної служби, молодші інспектори в служби нагляду та безпеки; старший інспектор з професійної підготовки, майстри цеху та дільниці, штукатури та ін. Крім того, на ярмарку були представлені вакансії з поточного банку даних міської служби зайнятості, в яких є термінова потреба, вакансії по м. Донецьку та області, а також вакансії підприємств, які не змогли взяти участь у ярмарку.

Під час заходу відвідувачі мали можливість поспілкуватись з представниками ринкоутворюючих підприємств міста, отримати консультації спеціалістів служби зайнятості: профконсультанта та юриста.

Інформаційний захід відвідали близько 80 жителів міста, всі вони отримали консультації роботодавців з питань діяльності підприємств та установ, а 5 осіб отримали запрошення на співбесіду безпосередньо на підприємства.

Крім того, на ярмарку вакансій спеціалістами центру зайнятості було надано 5 юридичних консультацій та 6    консультацій з питань працевлаштування осіб на оплачувані громадські роботи. Також у рамках заходу учасникам надавалися індивідуальні консультації, в тому числі з використанням профорієнтаційного тестування. 7 осіб, із числа присутніх на ярмарку, скористалися послугами профконсультанта щодо визначення професійних інтересів.

Учасники заходу отримали вичерпну інформацію про діяльність служби зайнятості, консультації щодо можливості пошуку роботи та підбору персоналу засобами інтернет-порталу «Труд», складання резюме та ін.

Ярмарок показав, що співпраця з роботодавцями може бути плідною і перспективною.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Центр занятости, Ярмарка вакансий
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама