Ярмарок вакансій

29.09.2016
1209
2

15 вересня Торецьким міським центром зайнятості в рамках загальнообласного ярмарку під гаслом "Для вільних людей є вакансії" було проведено інформаційний масовий захід "Ярмарок вакансій", на який традиційно запрошуються роботодавці та шукачі роботи.

Першочерговим завданням служби зайнятості є працевлаштування безробітних громадян та задоволення кадрових потреб роботодавців. Тому мета проведення ярмарку вакансій - це максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, а також підвищення обізнаності громадян щодо комплексу соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

У роботі ярмарку взяли участь представники 8-ми роботодавців. Місто Торецьк представляли такі підприємства: ВП "Шахта "Торецька"; АКП "Комунальник"; професійний гірничій ліцей; 22 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС; філія ЗФ "Торецька" ТОВ "Енергоімпекс"; міський відділ освіти; ВО "Дзержинськтепломережа"; міський відділ культури.
Крім того, на ярмарку були представлені роботодавці м. Костянтинівки: ПРАТ "Український бекон" та Костянтинівське управління з газопостачання та газифікації.

Підприємствами було запропоновано понад 50 вакансій (актуальних та перспективних), а саме: формувальники, вагар, транспортувальники, комірник, бухгалтер, забійники, прохідники, гірник підземний, слюсарі, монтажники, маркувальник, технік, інженер,  електрогазозварник, майстри виробничого навчання; лікарі, вчителі, укладальники-пакувальники, спеціалісти державної служби; страхові агенти, машиніст барової установки, водії автотранспортних засобів та інші. Також на ярмарку були представлені вакансії з поточного банку даних міської служби зайнятості, в яких є термінова потреба, вакансії по містах області, які розташовані в межах транспортної досяжності, а також вакансії підприємств, які не змогли взяти участь у ярмарку.

Під час заходу відвідувачі мали можливість поспілкуватись з представниками підприємств міста та отримати консультації спеціалістів служби зайнятості.
На ярмарку були присутні керівники обласного та міського центрів зайнятості, які під час своїх виступів надали учасникам заходу інформацію про діяльність служби зайнятості, консультації щодо можливості пошуку роботи та підбору персоналу електронними засобами, складання та поширення відеорезюме та відеовакансій, організації онлайн-співбесід з роботодавцями, дистанційного навчання, організації громадських і тимчасових робіт та інше.

Інформаційний захід відвідали близько 50 жителів міста, всі вони отримали консультації роботодавців з питань діяльності підприємств та установ, а 19 осіб отримали запрошення на співбесіду безпосередньо на підприємства, з них 5-ом були видані направлення на працевлаштування.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: городской центр занятости, Ярмарка вакансий
Об авторе
2 Комментариев
avatar
0
2
Гарна ініціатива. Однак, це всього лише 50 вакансій, 19 запрошень на співбесіду та 5 направлень на працевлаштування - це дуже, дуже мало навіть для невеличкого містечка. Людей, що потребують роботи, набагато більше. Згодна, що за такої ситуації покладатися на центр зайнятості буде недостатнім, треба брати ініціативу в свої руки і шукати роботу самостійно.
avatar
1
1
Ідея досить таки не погана, однакв питанні працевлаштування на один центр зайнятості я б не надіялась. Ще ефективний
спосіб пошуку роботи - в інтернеті. Я знайшла собі роботу на https://hh.ua/employer/1755608 , набагато раніше, ніж цю вакансію побачили в центрі зайнятості.
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама