Ювілеєм сьогодні осяяний день

10.01.2017
1189
0

Ювілеєм сьогодні осяяний день

Оригінальне свято відбулося в Будинку народних традицій смт. Щербинівка. Один з найкращих аматорських колективів міста відзначив свій 30-річний ювілей. Це народний фольклорний ансамбль "Надія". Для людини 30 років - це зовсім ще малий вік, а для творчого колективу - це дуже значна подія.

З привітальним словом та подарунком від секретаря Торецької міської ради Євсікова Ю.М. до ювілярів звернувся начальник відділу культури Оейніков О.О. Привітала учасників ансамблю селищний голова Бергій Н.М.

Підготували привітання ювілярам і самі малесенькі мешканці селища - вихованці дошкільного закладу №4 "Дзвіночок". Цей засекречений подарунок до сліз зворушив серця присутніх. Навіть Святий Миколай, проходячи селом та почувши чудову пісню, завітав привітати ювілярів і подарувати мільйон ніжних слів, які на повітряних кульках злетіли в залу.

Не залишились у стороні і культпрацівники міста. З теплими словами звернулася до ювілярів директор народного музею міста Торецька Семенова Н.І. Привітала з ювілеєм і колишній  керівник колективу Грищенко Г.П. Від побажань і подарунків було тепло.

Дуже багато прекрасних концертів, фестивалів, заходів проведено за участю цих талановитих людей, під керівництвом спеціаліста свого діла Горбатого Валерія Федоровича. Ось і в цей день прихильники фольклорного ансамблю мали можливість ще раз послухати пісні у супроводі цього колективу.

Згадали і тих, кого вже серед учасників "Надії" немає: Тимошевський М.І., Стариченко В.П., Чупир Н.М., Малишко Н.М., Панасенко В.О., Пугач В.П., Панасенко Н.М., Харченко В.О., Варначова Н. М. Пам’ять про них вшанували хвилиною мовчання.
Щиро дякуємо всім, хто допомагав в підготовці і проведенні свята. Це приватні підприємці, керівники закладів, митці декоративно-прикладного мистецтва: Біжан А.В., П`ятченко О.М., Цуканова Л.І., Коломієць В.М.,Черкащенко І.І.,Тельпук В.А.,Щербакова Т.Г., Гребеля П.Т., Надвулична Л.В., Деканенко Л.А., Семенова Н.І., Щетина Р.Й., Замнівус Т.М.

Завершила свято своїми привітаннями директор БНТ смт. Щербинівка Пилипенко В.І., яка на протязі 30 років залишається разом з улюбленим колективом. Фіналом заходу була пісня "Одна калина" у виконанні народного фольклорного ансамблю "Надія", яку підхватили всі присутні. Дійсно в нас одна калина, одна любов і одна стежина, яка завжди веде додому!

Мороз М. Ю.
Олексієва В. М.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Щербиновка, дом народных традиций, фольклорный ансамбль Надежда
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама