Казка двері відчиняє

10.05.2017
1162
0

Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці. Просто треба взяти в руки книгу і... опинитись в цьому світі.
Щоб потрапити у казку, як справжні герої, треба переступити поріг бібліотеки-філії №1 для дітей, де кожен маленький читач попадає в світ дитинства, книги, читання. Його ждуть кольорові книжки, цікаві картинки та книжкові виставки. Досить привабливою за своїм художнім оформленням і змістом є книжкова виставка "Запрошує казка". У прекрасному палаці якої живуть улюблені дитячі казкарі зі своїми героями: А.Мілн і Вінні-Пух, К.Коллоді і Буратіно, Андерсен і Дюймовочка, Ш.Перро і Кіт у чоботях, О.Пушкін і Кіт на ланцюгу, А.Ліндгрен і Карлсон, брати Грімм і Бременські музиканти, Гофман і Лускунчик, Кіплінг і Мауглі з Багірою, Родарі і Цибуліно з пані Вишенькою.

Казка - це дитинство людства і його мудрість. Читайте і слухайте казки. Вивчайте і переказуйте. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують нас і вчать, як треба жити по правді.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з вами! Ласкаво просимо!

О. Котова.
Бібліотекар І категорії бібліотеки-філії № 1 для дітей.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: мир книги, библиотеки, детские сказки
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама