Колектив Торецького ПГЛ вітсвяткувавз Масляну

20.02.2018
1071
0

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік!

Тому, 16 лютого 2018 року в Торецькому професійному гірничому ліцеї було шумно та весело. Керівники, майстри в/н, викладачі та учні ліцею проводжали Зиму і зустрічали Весну, співали веселих пісень, водили хороводи, пригощалися млинцями та різноманітними смаколиками.

Мета виховного позакласного заходу: розширити і поглибити знання учнів про давні народні обряди та звичаї, пов’язані зі святкуванням проводів Зими та зустрічі Весни; виховувати шанобливе ставлення до народних традицій старших поколінь; сприяти відродженню та впровадженню їх у життя; підтримати радісний, святковий настрій, пов'язаний з приходом Весни; формувати естетичні смаки учнів.

Колектив Торецького ПГЛ вітає всіх з Масляною. Бажає, щоб жоден млинець в житті не був комом, щоб зима завершила своє святкування і пустила в серце квітучу і ніжну весну. Бажаємо жити, катаючись сиром в маслі, добрих друзів і справжнього щастя.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: масленица, праздники
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама