Кожній проблемі - своє рішення

12.02.2018
1043
0

Кожній проблемі - своє рішення

Хоча зима вже закінчується, С. Г. Соломатін, Н.А. Морщакова, Р. І. Прилепська звернулися з проханням забезпечити їх вугіллям і дровами на опалювання своїх домівок. Я. Д. Руденко, що проводив прийом, пояснив мешканцям міста, що зараз дуже складна ситуація з наявністю вугілля і дров, але всі  прохання  взяті на контроль. 

По допомогу в працевлаштуванні звернувся  Є.С. Пендей, а  А. О. Лукіну була необхідна  допомога з пропискою. З питанням  перерахунку субсидії прийшла В. В. Юрченко. Присутня на прийомі заступник директора УСЗН  А. Ю. Булат дала роз'яснення по зверненню і завірила, що за наявності необхідних документів, питання будуть вирішені. 

Конфлікт тореччан, які встановили  індивідуальне опалювання,  з ВО "Торецьктепломережа" триває вже не один десяток років. Люди скаржаться на те,  що  при  відрізаній системі  центрального теплопостачання, їм все  ще  продовжують приходити квитанції на оплату за послуги.  Тут, як мовиться, дві сторони медалі: тепломережа діє згідно з нормативним документом, а мешканці вважають правими себе. Таку ситуацію розповів на прийомі  В. С. Уколов, якому запропоновано звернутися до суду, оскільки це питання  не  в компетенції ВЦА міста. 

Зі  своєю бідою звернулася до міської влади Г. А. Аріфулова, в якої хворіє внучка. Дитині потрібна термінова дорога операція, а коштів в рідних на це немає. Достатніх підстав  для придбання ліків і медикаментів за рахунок міського бюджету також недостатньо, тому жінку направили до представників Червоного Хреста, які зараз знаходяться в нашому місті. 

З незвичайною скаргою прийшла на прийом мешканка вул. Грушевського Н.В. Дячук . Разом з іншими мешканцями  її будинку вони страждають від сусідки, яка створює нестерпні умови спільного мешкання, захламляючи  квартиру речами із сміттєвого бака,  створюючи звалища під вікнами і на території та висловлює образи у відповідь на зауваження  людей. Звичайно ж, ця  ситуація вимагає втручання спеціальної медслужби.

Ще один побутовий момент "отруює" життя мешканцям будинку, де на  першому поверсі нещодавно відкрилося кафе-пекарня (с. Новгородське). Громадянка Л. Г. Мєркина від імені своєї дочки, що має 4-місячну дитину, поскаржилася на незручності, пов'язані з випічкою продукції.  Через поганий витяг всі запахи надходять до  квартири,  постійна вібрація, гул, шум тощо. Керівник ВЦА  міста узяв це питання  під свій особистий контроль, пообіцявши підключити до перевірки відповідних спеціалістів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ВЦА, прийом громадян
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама