Креативний дайвінг педагогів-організаторів

14.11.2017
1123
0

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №20  відбувся семінар  для педагогів-організаторів міста.  Він проводився у формі креативного  дайвінгу  за темою "Розвиток творчої обдарованості у позаурочний час". 

Його мета - ознайомити учасників заходу з досвідом роботи  педагогічного та учнівського колективу  школи   щодо розвитку творчої обдарованості учнів та  формування цілеспрямованості у досягненні мети. На пошуки перлин-талантів дітей  відправилася команда професійних дайверів-педагогів-організаторів на чолі із  Замніус Т.М.

Тетяна Миколаївна  Замніус - дуже творча і талановита людина. Вона  сама складає вірші, пише сценарії свят, знімає та режисирує кліпи, є активним учасником туристичних змагань, виготовляє власноруч  чудові  витвори прикладного мистецтва. Її  роботи та роботи учнів мають багато грамот та відзнак.  Під її керівництвом діти та дорослі розкривають та розвивають свої здібності, тому  учасникам  заходу було  чому  повчитися.

Гості  побували  на  майстер-класі  "Творчий дайвінг",  девіз якого був: "Пірни у творчу глибину - пізнаєш світу новизну",  подивилися концерт юних талантів "У пошуках перлин", стали учасниками спортивного заходу "Козацькі морські перегони",  навчилися виготовляти чудові орхідеї,  нанизали   коштовне  намисто  з методичних перлинок.

Кожний учитель - творець, він гармонійно поєднує  ремесло і творчість, а це нестандартність роботи, артистизм, талант у спілкуванні з дітьми.  Не буває безталанних дітей, кожному Господь дав свій талант. Щоб знайти його, підняти на поверхню, дати гарне обрамлення, інколи доводиться  пірнати дуже глибоко. З цією задачею успішно справляється педагогічний колектив ЗОШ №20 і передає свій досвід   колегам.

Усе побачене і почуте надихнуло педагогів-організаторів міста на творчість. Креативний дайвінг пройшов у дружній і теплій атмосфері, викликавши бажання творити самим і відшукувати нові  "перлинки" серед  учнів.

Т. Мозгова.
Методист ММК.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: педагоги организаторы, семинар для педагогов
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама