«Листоноші щастя» продовжують свою добру справу

29.04.2016
924
0

«Листоноші щастя» продовжують свою добру справу

Волонтери Благодійного фонду Олександра Романовського продовжують єднати дітей зі сходу України та іншими регіонами країни.

Вони виступають в ролі листонош, передаючи листи та малюнки між школярами з Луганщини чи Донетчини та Полтави.

Цього разу вони відвідали Полтавську гімназію №2, запропонувавши дітлахам знайти друзів по листуванню на Донбасі, а саме в Торецьку. Школярі з радістю згодилися. Вони намалювали малюнки, поділилися своїми мріями та думками в листах.

- Діти дуже перейнялися ситуацією у місті Торецьк, що розташований поблизу передової лінії зіткнення в зоні АТО, - розповіла лідер Полтавської філії БФОР Наталія Ізюмець. – Хлопці та дівчата з Полтави дуже хотіли привітати малечу цього міста з Великоднем. Ми надали їм таку можливість. Листи, малюнки, а також солодощі від полтавчан ми передамо нашим друзям в Торецьку, а ті – місцевим школярам. Ми щиро раді, що дітлахи з різних регіонів України товаришують та пишуть один одному листи. Впевнені, завдяки цьому ми станемо дійсно єдиною нацією, в який не буде поділення на «донєцких» чи «полтавських», в який буде тільки один термін – українець!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: письма счастья, БФАР
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама