Літературні капелюшки на проспекті

26.07.2016
1065
0

Літературні капелюшки на проспекті

Які асоціації викликає у вас слово «бібліотека»? Відповідь цілком передбачувана : тиша , спокій, навчання.  Думаю, знайдуться і такі, хто скептично скаже: «Бібліотека? Асоціації? Та які асоціації –нудьга….» А якщо ми скажемо Вам , що бібліотека – різноманіття ігор, вікторин, віртуальних розваг, а ще цікаві презентації та майстер-класи – це тисяча і один спосіб цікаво провести час.

В бібліотеці – філії №5 кожну п’ятницю просто неба  проходять:  години спілкування, цікаві тести, конкурси, акції, літературні вікторини. Учасниками цих заходів  стають мешканці селища Новгородського-  різного віку від малечі до дітей старшого шкільного віку. Діти із задоволенням поспішають до книгозбірні, адже тут можна і погратись, і потанцювати, і знайти друзів.

Сенсацією літнього бібліосезону стала акція « Літературні капелюшки на проспекті ». Більше 15-ти хлопців та дівчаток в костюмах улюблених героїв з плакатами і гаслами закликали мешканців селища  до читання книг. Увагу перехожих привертали заклики про читання, про бібліотеку. Під час акції діти опитували перехожих: «Чи знаєте Ви, як пройти в бібліотеку?», «Чи багато Ви читаєте?», «Яка книга є Вашою улюбленою?».

Через таке спілкування  ми намагаємося заохотити дітлахів не лише пізнавати світ, а й виробити культуру читання, зацікавити підростаюче покоління до читання, до бібліотеки. А ще – подивитись на книгозбірню іншими очима.  Після спільних зустрічей пропонуємо відвідувачам книжки на дозвілля, стараючись підбирати видання відповідно до уподобань хлопчиків та дівчаток.

Літо добігає кінця, але спогади про гарно проведений час залишаються назавжди. Час, проведений в бібліотеці – філії №5 , – це завжди яскраві та незабутні спогади для кожного читача.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!
Источник: dzerglibrary.pp.ua/bf-5/literaturni-kapelyushky-na-prospekti.html
Теги: библиотеки, библиотека - филиал 5
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама