Ми віримо в добрих людей!

04.08.2017
1176
0

Ми віримо в добрих людей!

Щороку ми всі дуже чекаємо літо! Адже це весела тепла пора року, коли будь-яка доросла людина може відчути себе трохи дитиною. А як його чекають діти! Нам, колективу Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька (більш відома назва для жителів міста - притулок для дітей), це відомо як нікому.

Закінчивши успішно учбовий рік, діти центру щодня просять елементарної літньої розваги - відпочити біля водойми. І, на превеликий наш подив, до нас назустріч пішли люди із ТОВ "КАРИЛАН" в особі представника ад-міністрації Василя Михайловича (відома всім назва - Диліївка №2 - платний відпочинок). Василь Михайлович люб'язно запросив всіх наших дітей до водойми без обмеження в часі відпочинку!

Коли ми туди приїхали перший раз, дітей та дорослих вразила краса навколо! Чиста доглянута територія, зручний в'їзд зі стоянкою для автотранспорту. Такий же чистий піщаний пляж з прозорою водою. Кожен з дітей знайшов собі заняття - хто тішився на пісочку, хто купався, пірнав, а хто просто відпочивав за зручними дерев'яними столиками.

Добрі люди, прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем дітей, які залишилися без батьківського тепла. Хочеться побажати Вам, Василю Михайловичу, і всьому колективу ТОВ "КАРИЛАН" здоров'я, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання!

З повагою - директор центру
В. Корнієнко

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Дети, отдых, дылеевские ставки
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама