Навчання дітей залежить від батьків

27.10.2016
1157
0

Навчання дітей залежить від батьків

У Дзержинському професійному ліцеї відбулись батьківські збори за темою "Навчання дітей залежить від батьків" за участю представників Торецького відділення поліції та представників  служби у справах дітей Торецької міської ради.

На зборах розмова йшла про відповідальність батьків за виконання ними їхніх обов'язків у вихованні дитини, роз'яснювалось, яка відповідальність загрожує учням за скоєння адміністративних та кримінальних злочинів. Особливу увагу приділяли причинам та факторам, які до них призводять. Батькам була надана практична рекомендація щодо попередження правопорушень. Педагогічні працівники ліцею порадили батькам будувати з підлітками  тісні відношення, бути авторитетом для своєї дитини, знати коло його оточення для запобігання скоєння правопорушень серед учнівської молоді.

Батьки приймали активну участь в обговоренні питань, ділились особистим досвідом виховання дитини. Батьки, педагогічні працівники, представники правоохоронних органів та служби у справах дітей мали можливість координувати сумісні зусилля, які направлені на підвищення ефективності навчально-виховного процесу, подолання проблемних питань по вихованню дитини. Батьки були задоволені організацією зборів, висловили подяку класним керівникам та майстрам виробничого навчання за надані поради.

О. Агаркова.
Заступник директора з  навчально-виховної  роботи

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДПЛ, родительское собрание
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама