"Назустріч мрії": тореччанин переміг у фіналі міжнародного фестивалю

18.07.2017
1630
0

У сонячній Болгарії під патронатом голови партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко та президента асоціації "Соці-альний захист" Євгенії Тимошенко відбувся XI Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії", який об'єднує талановитих дітей та небайдужих артистів.

Протягом десяти днів на базі міжнародного дитячого табору "Альбатрос", к.к. "Св. Костянтин і Олена" 200 дітей з різних куточків України, які пройшли відбір у фінал конкурсу, мали змогу виступити на міжнародній сцені з відомими артистами України - Мартою Адамчук, Гаріком Бірча, Євгеном Хмарою, Юрієм Годо, гуртом "Клей  Угрюмого", Світланою Тарабаровою, Артемом Гагаріним, пройти реабілітацію, оздоровитися та провести незабутні канікули на Чорноморському узбережжі.

Вже дев'ятий рік поспіль беруть участь у цьому фестивалі учні нашого міста - вихованці зразкового художнього вокального колективу "Пісенне су-зір'я" школи-інтернату (керівник Шалімова Г.В.). В цьому році відбір пройшли Григоренко Софія, Самойленко Олексій, Чуракова Ганна та Коншена Ольга. Вперше в цьому році взяли участь Іванічев Іван та Потапенкова Христина, вихованці гуртка ЦДЮТ "Пісенний вернісаж" (керівник Мелашенко О.Г.).

Учасники  фестивалю мали можливість взяти участь у майстер-класах від українських артистів, у творчому конкурсі та гала-концерті. Оцінювало конкурсантів професійне журі, до якого входили відомі хореографи, співаки, композитори, артисти, серед яких Андріс Капіньш, Марта Адамчук, Гешо Любенов, Інга Селіна, Тімур Усманов, Семен Жигалін, Юрій Мілентій.
Цього року журі обрало 77 переможців у номінаціях - вокал, хореографія та оригінальний жанр у 3 вікових категоріях: діти, юніори та молодь. Членами журі було відзначено вокальну та акторську майстерність Григоренко Софії та Коншеної Ольги, які стали лауреатами фестивалю.
Та головною подією фестивалю стало нагородження володаря Гран-прі на гала-концерті, який проходив на сцені у фешенебельному курорті Золоті Піски. Ним став вихованець колективу "Пісенне сузір'я" Самойленко Олексій (на фото), який виступав з гуморескою Павла Глазового "Як Кузьму провчила жінка його мила". Головну нагороду фестивалю переможцю вручила Євгенія Тимошенко.

Самойленко Олексій разом з 22 лауреатами перших місць отримав також спеціальний приз від асоціації МВГО "Соціальний захист" - путівку на 7 днів до літнього табору в КНР у серпні 2017р.

Організаторами фестивалю "Назустріч мрії" та членами журі відзначено грамотою за професіоналізм, терпіння і самовідданість праці та спе-ціальним призом педагога з вокалу, викладача школи-інтернату Галіну Шалімову.

Вихованці вокального колективу "Пісенне сузір'я" та керівник Шалімова Г.В. висловлюють слова подяки за фінансову підтримку та благословення настоятелю храму св. Макарія отцю Георгію, приватним особам та колективу ЗОШ-інтернату.

Н. Скрипниченко.
Завідувач ММК.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: фестиваль На встречу мечте, дзержинцы, таланты
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама