Нехай ваш кожен новий клієнт стане постійним!

31.07.2017
1004
0

На сьогоднішній день торгівля - це одна з найбільш динамічно розвиваючих галузей вітчизняної економіки, яка займає лідируючі позиції в структурі валового внутрішнього продукту та забезпечує помітну частину податкових надходжень до бюджету міста і країни в цілому. Частка надходження коштів до місцевого бюджету від здійснення підприємницької діяльності в сфері торгівлі та ресторанного господарства становить 14,5%.

З розвитком ринкових відносин професія продавця стала однією з найбільш поширених і затребуваних. Результатом великої праці продавців і менеджерів є задоволення потреб населення в товарах і послугах повсякденного попиту. Даним фахівцям присвячується професійне свято - День працівників торгівлі.

Щорічно в останню неділю липня в Україні вшановують усіх, чиї спеціальності пов'язані з торгівлею та ресторанним господарством. День працівників торгівлі встановлено Указом президента України № 427/95 від 5 червня 1995 року.

Професійне свято в нашому місті відзначать майже 1,5 тисячі осіб, зайнятих в торговельному обслуговуванні. В Торецьку функціонує понад 200 магазинів, 60 підприємств ресторанного господарства, 11 ринків.

Розвинена сфера торговельного обслуговування населення свідчить про економічний і соціальний добробут суспільства. В останні роки ця сфера бурхливо розвивається. Прогресивні форми торгівлі - це результат величезної, високопрофесійної роботи всіх тих, хто задіяний в цій сфері. Благополучно впроваджують їх підприємство ТОВ "АТБ-маркет", фізичні особи-підприємці Панін В.Г., Безпальченко В.М., Габрієлян В.А., Бєлов В.І., Ніколаєва Л.В., Овчаренко Н.В., Єлагіна Л.А.

Завдяки працьовитості працівників торгівлі вирішується одне з найбільш важливих соціальних завдань - задоволення потреб населення в товарах і послугах. Широким асортиментом і відмінною якістю товарів завжди зустрічають покупців у магазинах приватних підприємців Бражко І.В., Пожаркової О.П., Ліхачової Л.В., Фещенко С.В., Дикопольцева О.Д., Корнійчук Д.В., Дем'янко М.В., Бєляєвої М.В., Жернової Е.А.

Досвід, майстерність і професіоналізм своєї справи дозволяє приватним підпри-ємцям не стояти на місці, а розвиватися, розширюючи мережу об'єктів торгівлі, відкриваючи нові види діяльності. Це підприємці - Сіобко Р.М., Антонов Ю.Ю., Воротинцева Т.М., Біжан А.В., Пятченко І.В., Цуканова Л.І.

На сьогоднішній день послуга, яка надається працівниками торгівлі, є найбільш затребуваною. Від якості їх роботи, націленості на високий результат, планомірно проведеної маркетингової діяльності залежить добробут кожного споживача. Хочеться особливо відзначити злагоджену роботу колективів підприємств ресторанного господарства: кафе "Бродвей" (дир. Щекотихін С.В.), кафе "Шале" (ФОП Шатравка О.А.), "Харчевня" (ФОП Буданова Л.В.), кафе "Ексклюзив" (ФОП Лебедин О.П.), "Чебуречна" (ФОП Качан К.М.).

Ринки є важливою складовою частиною внутрішнього споживчого ринку міста. Продавці та покупці на ринках вдячні адміністраціям центрального ринку і ринку по пр. Шахтарів (дир. ТОВ "Ринок" Дєвотченков Г.В.), ринків мікрорайону (ФОП Сіобко О.В., Габрієлян В.А.) за вдосконалення і впорядкування територій, збільшення кількості сучасно обладнаних торгових місць. Крім реконструкції і технічного переозбро-єння, на ринках розширюються види надання платних послуг населенню - доставка товарів додому, оверложіння килимових виробів, розкрій тканин, установка пластикових вікон, заточка ножів, комп'ютерні та банківські послуги та багато іншого. А також покупці і продавці мають можливість не тільки придбати товар, але і отримати послуги від підприємств ресторанного господарства, побуту та аптечної мережі. Високу якість торговельного обслуговування на ринках відзначають покупці у приватних підприємців Шаповалової Л.А., Евтюхіної В.Є., Малихіна Т.А., Доброштан Л.В., Карлової О.Ю., Романичевої Н.Б., Міхальченкової Н.В., Коваль О.В., Зеленцової Т.Д., Жарун О.Є.

Шановні працівники торгівлі! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом. Торгівля в нашому місті з кожним роком набуває все більш цивілізованих форм. І в цьому ваша заслуга, ваша сила і енергія. Це ви відкриваєте нові магазини і освоюєте сучасні форми торгівлі. Це ваша праця впливає на соціально-економічну стабільність міста, на комфорт і гарний настрій жителів міста. Завдяки вашій самовідданості, підприємливості у важких економічних умовах забезпечується необхідний рівень обслуговування населення, потреба в торгових послугах. Дякуємо вам за чуйність, за особистий внесок у розвиток нашого міста, участь в його соціально-економічному житті. Бажаємо міцного здоров'я, стабільності, процвітання, нових успіхів в реалізації виробничих планів, удачі, креативу! Нехай кожен новий ваш клієнт стане постійним, покупці дарують вам свої вдячні посмішки, а праця приносить радість!

О. Гончарук.
Начальник відділу розвитку малого бізнесу та підприємництва.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: профессиональные праздники, день работника торговли
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама