Оголошено конкурс на визначення виконавця послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій

10.02.2012
1604
0

З метою створення та підтримання конкурентного середовища та більш ефективного ринкового механізму в житловому господарстві м. Дзержинськ,  на підставі рішення Дзержинської міської ради від 27.01.2012 № 6/18-30  "Про проведення на надання послуг  з утримання будинків, споруд та прибудинкової території", Дзержинське міське управління містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства оголошує конкурс по залученню підприємств з визначення виконавця послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Організатор конкурсу: Дзержинське міське управління містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства, м. Дзержинськ, вул. 50 років Жовтня, 27, Будинок рад.

Особи, уповноважені здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:

- Винник Сергій Сергійович, начальник Дзержинського міського управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, тел. 4-20-05;

- Гордієнко Юрій Вікторович, начальник відділу комунальної власності та реформування ЖКГ Дзержинського міського управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, тел. 4-32-77.

Заявки на участь у конкурсі приймаються за адресою: 85200, м. Дзержинськ. вул. 50 років Жовтня, б. 27, Будинок рад.

Конкурс проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005  № 631 "Про затвердження порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг". Перелік житлових будинків та прибудинкових територій розміщено на офі-ційному сайті міського голови і міської ради м. Дзержинська  у додатку до рішення виконавчого комітету Дзержинської міської ради (http://dzerzhinsk-rada.gov.ua/ru/info/public) від 29.12.2011 №455 "Об  утверждении тарифов на услуги по содержанию домов, сооружений и придомовой территории".

Конкурсна документація (кваліфікаційні вимоги, перелік документів відповідності кваліфікаційним вимогам, обсяги послуг, вимоги та критерії оцінювання конкурсних пропозицій) надається учасникам конкурсу за місцезнаходженням організатора конкурсу протягом трьох робочих днів після подання заявки про участь у конкурсі поштою або особисто представнику учасника.

Учасники конкурсу, які отримали пакет конкурсної документації, надають в комісію з проведення конкурсу конкурсну пропозицію. Конкурсна пропозиція подається  за місцезнаходженням організатора конкурсу безпосередньо або поштою. 

Учасники конкурсу мають право не пізніше, ніж за сім календарних днів до закінчення терміну подання конкурсної пропозиції, письмово звернутися за роз'ясненнями щодо змісту конкурсної документації до організатора конкурсу, на яке організатор конкурсу надасть письмову відповідь. Крім того, додаткову інформацію про проведення конкурсу буде надано всім учасникам конкурсу.

Організатор конкурсу має право не пізніше, ніж за сім календарних днів до закінчення подачі конкурсної пропозиції, внести зміни в конкурсну документацію, про що учасники конкурсу будуть додатково поінформовані.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: 12.03. 2012 р. до 16.00.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться 12.03.2012 о 16-00 в приміщенні Дзержинського міського управління містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства за адресою: м. Дзержинськ, вул. 50 років Жовтня, б. 27, Будинок рад.

Конкурсна комісія.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: конкурс, содержание домов, управление градостроительства
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама