Осінній ярмарок

05.12.2017
1187
0

Осінній ярмарок

Вже традиційним стало проведення осінніх свят в НВК "Школа-сад" № 1. Учні початкових класів були  запрошені на справжній осінній ярмарок.

Що ж тут відбувалося! Продавці нахвалювали свій товар - дари осені. Особливо переконливими були учні 3 класу (кл. керівник Камишова Л.Ф.). Маг, що завітав на свято, зачарував учнів 1 класу (кл. керівник Борбот Л.С.) і перетворив їх на овочі. Які то гарні вірші ми тут почули від першокласників! А учні 4 класу (кл. керівник Гобрусєва С.А.) розіграли сценку "Сперечалися овочі" і переконали всіх у важливості та користі кожного осіннього вітаміну. На свято завітала і сама Осінь (учениця 3 класу Мартиненко Є.) та пан Урожай (учень 3 класу Троян О.). Другокласники (кл. керівник Сорочук О.В.) декламували вірші про хліб, який теж, до речі, у вигляді чудового Короваю був присутнім на святі. Як же на ярмарку без веселих конкурсів та розваг! А пісні які чудові лунали тут завдяки всім учням та вчителю музичного мистецтва Кириченко С.П.!

Та на цьому наші осінні свята не завершилися. Учні різновікової групи НВК разом зі своїми вихователями Єрьоменко О.А. та  Батенко М.В. теж провели гарну розвагу. Дівчатка разом з Осінню кружляли в таночку з різнокольоровим листячком, хлопчики-їжачки співали й витанцьовували в своїх костюмах з колючками. А які яскраві овочі завітали на свято! Не менш запальною була пісенька грибочків. На згадку про себе Осінь пригощала дітлахів смачними яблучками.

Наші шкільні осінні свята завжди яскраві та незабутні. Вони уславлюють людську працю, щедрість, красу рідної землі.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: НВК Школа-сад № 1, осінній ярмарок
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама