Отримали позитивні емоції та гарний настрій

15.12.2017
1211
0

Отримали позитивні емоції та гарний настрій

У ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 відбувся традиційний шкільний конкурс строю і пісні "Ігри патріотів", головна мета якого сприяти патріотичному вихованню, осмисленню себе, своєї особистості  як частинки великого українського народу.

У конкурсі брали участь учні молодших класів. Усі продемонстрували свою стройову підготовку, вміння чітко виконувати команди, перешиковуватися, співати стройових пісень. За помітним хвилюванням дітей було видно прагнення до перемоги, почуття відповідальності і єдності у класному колективі, адже оцінюється не один учень, а увесь клас як єдине ціле. Кожен намагався зробити все якнайкраще, але ж це конкурс, і журі, оглянувши всі виступи, дійшло висновку, що кожна команда є переможцем, але у окремих номінаціях. 

У номінації "Кращий дебют" показали себе наймолодші учасники - учні першого класу, номінацію "Маленькі козачата" завоювали учні 2-А кл.  і "Надія України" - 2-Б кл. 3-Б клас отримав номінацію "Кращий капітан", четверті  класи  відзначені номінаціями "Завзяті Українці" (4-Б кл.) і "Кращий вишкіл" (4-А кл.). А абсолютними переможцями конкурсу стали "Юні патріоти" 3-А класу, які показали найкращу підготовку по всім номінаціям.

Усі загони конкурсу були нагороджені грамотами та солодкими призами, але найголовніше - всі отримали позитивні емоції та гарний настрій. 

Ми бажаємо нашим маленьким школярам вирости здоровими, щасливими та справжніми громадянами нашої держави. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ЗОШ №17, конкурс строю і пісні, Ігри патріотів
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама