Перемога на зльоті: юні туристи з Торецька - найкращі!

26.05.2017
869
0

5-7 травня в с. Торське міста Лиман відбувся V обласний зліт юних туристів-краєзнавців, у якому уперше брала участь команда учнів школи №20. Програма зльоту складалася з п'яти етапів: конкурс "Візитка команди", туристсько-краєзнавча вікторина "Ерудити-краєзнавці", туристсько-краєзнавчий дослідницький маршрут, конкурс-захист пошуково-дослідницької роботи "Історико-культурна реконструкція" та спортивно-туристська естафета.

До зльоту команда "Імпульс" готувалася ретельно, але все ж таки хвилювалися: чи зможемо протистояти досвідченим командам? А з'їхалося їх до Торського дев'ять. Та, як  кажуть, новачкам таланить - із п'яти етапів ми виграли чотири й посіли 2 перших і 2 других місця, що дало в командному заліку І місце.

Найважливіший етап - спортивно-туристську естафету - "Імпульс" пройшов з найкращим з усіх команд результатом і переміг своїх головних суперників - команду "Сімейка" із м.Добропілля з відривом у одну (!) секунду.

Радості й подиву не було меж: невже змогли?! Справдилися слова з інтерв'ю, даного юним журналістам, які висвітлювали перебіг зльоту: "Приїхали перемагати!"
Члени суддівської колегії відмітили злагодженість роботи нашої команди, її почуття гумору, щирість та доброзичливість.

А учасники команди щиро вдячні педагогу-організатору Замниус Тетяні Миколаївні та своєму старшому товаришеві Петренку Олександру, підтримка та поради яких і привели команду "Імпульс" до перемоги.  

Т. Самойленко,
ЗДВР ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20,
керівник еколого-краєзнавчого гуртка ОЦТК.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Спорт, юные туристы, ОШ 2
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама