Перші сходинки вихованців гуртка "Сувенір"

30.03.2018
1131
0

Перші сходинки вихованців гуртка

З 5 по 9 березня на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва "Смарагдові витоки".

Мистецький захід проводився з метою зростання краєзнавчо-пошукової роботи серед учнівської молоді, позитивного впливу на формування світогляду та вмінь школярів. Проведення фестивалю сприяє розвитку творчого потенціалу молодого покоління, збереженню та відтворенню зразків народного мистецтва. Роботи  вихованців гуртка "Сувенір" (керівник Хремльова О.С.) Центру дитячої та юнацької творчості вперше були представлені на виставці в номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво" та отримали такі результати. 

У першій віковій категорії (7-9 років) Григоренко Поліна та Шепель Дар'я одержали І місце, Мирянов Марк, Синельникова Ярослава, Кулик Софія - ІІ місце. У другій віковій категорії (10-12 років) Амеліна Ліана посіла І місце, Окопна Ірина та Дунямалиєва Сара - ІІ місце. У третій віковій категорії (13-15 років) робота Разумняк Софії була відмічена І місцем.
За підсумками роботи діти-переможці будуть направлені до участі в обласному етапі

Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва "Смарагдові витоки" у м. Слов'янськ. Бажаємо вихованцям творчих успіхів та перемог.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Смарагдові витоки, дитячо-юнацький фестиваль
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама