Під новим гаслом

12.04.2011
2400
0

«І дорослий, і малий мусить пам’ятати, якщо сталася біда – 101 набрати!» Під таким гаслом на сцені Центру дитячої та юнацької творчості пройшов XVII Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних.

В фестивалі взяли участь 6 шкіл міста НВК «Школа-гімназія», НВК «Школа-ліцей», ЗОШ №№ 9, 10, 16, 17. Кожного року команди вигадують все нові сценарії виступів і здається, що ідеї вичерпані, але для творчих людей не має меж для прояву талантів. Виступи всіх команд були різноманітними і не схожими. Вивчення правил пожежної безпеки представили «татусеві доньки» і казкові герої, історичні особистості і герої сучасності, на спортивному ринзі змагалися вогонь і вода. З гумором, піснями, танцями пройшов фестиваль, залишив у кожного з присутніх приємні враження. Фестиваль закінчився, і журі оцінило команди, присудив перше місце НВК «школі-гімназії». Друге місце посіла команда ДЮП з НВК «школи-ліцею», третє місце здобула команда ЗОШ №9.




Побажаємо успіхів всім дружинам юних пожежних, а команді «Пожежного десанту» з НВК «школи-гімназії» перемоги в зональному конкурсі, який відбудеться в м. Авдіївка 28 квітня.

О. КЛУШИНА.
Методист ЦДЮТ.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Служба Спасения, фестиваль, ЦДЮТ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама