Підсумки роботи органів Пенсійного фонду області підведені на засіданні колегії на базі управління Фонду у м. Дзержинську

15.07.2016
1310
0

Підсумки роботи органів Пенсійного фонду області підведені на засіданні колегії на базі управління Фонду у м. Дзержинську

14 липня відбулось виїзне засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області на базі управління Фонду у м. Дзержинську. В засіданні взяв участь керуючий справами виконкому міської ради м. Торецька Андрусенко О. П.

Колегією відмічено виконання органами Фонду області покладених завдань по своєчасному нарахуванню та виплаті пенсій 758,3 тис. пенсіонерів. За звітний період призначено 9,8 тис. нових пенсій та проведено 28,4 тис. індивідуальних перерахунків. Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет на 2016 рік» з 01.05.2016 проведено масовий перерахунок пенсій по 668,5 тис. пенсійних справ у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму.

Загальний обсяг видатків на виплату пенсій становив 10,0 млрд. грн.

З метою всебічного висвітлення питань пенсійного забезпечення з початку року проведено 594 виступи фахівців Фонду у засобах масової інформації. В межах співпраці з громадськістю відбулось 1108 заходів. Здійснюється інформування громадян з використанням дистанційних форм, таких як сайт головного управління, соціальні мережі, Скайп-зв’язок, мобільний зв’язок, розсилка смс-повідомлень, зустрічі на підприємствах, в учбових закладах, за місцем проживання. Використання зазначених сервісів сприяло оперативному інформуванню громадян з питань пенсійного забезпечення у зручний для них спосіб.

В ході колегії відбулось ознайомлення з досвідом роботи управління Фонду у м. Дзержинську. Заслухані звіти керівників управлінь у мм. Авдіївці, Дзержинську, Ясинуватському об’єднаному управлінні щодо виконання покладених завдань.  Роботі управлінь у звітному періоді надано позитивну оцінку.

За підсумками засідання колегії начальник головного управління Н.С. Рад підкреслила позитивні результати взаємодії органів місцевої влади та управління Фонду міста Торецька з питань пенсійного забезпечення. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ПФУ, Пенсионный фонд, работа ПФУ в Дзержинске
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама