Поліцейські затримали чоловіка, який пограбував двох жінок

07.04.2018
923
0

Поліцейські затримали чоловіка, який пограбував двох жінок

Зловмисник діяв виключно вдень та своїми "жертвами" обирав літніх жінок, таким чином намагаючись підзаробити. Знаючи, що вони не зможуть чинити опір, грабіжник виривав з рук сумки.

Перший випадок стався наприкінці лютого. У поліцію надійшло повідомлення про те, що невідомий напав на жінку та заволодів її майном. Потерпіла надала правоохоронцям прикмети злочинця, але цього було замало. За гарячими слідами встановити та затримати підозрюваного не вдалось.

Інший випадок стався 15 березня. Обставини злочину та прикмети злочинця співпадали з раніше скоєним правопорушенням. Обидва злочини були скоєні майже в одному й тому ж районі міста. Поліцейськими для затримання злочинця було розроблено план, згідно якого до місця скоєння злочинів були наближені наряди поліції та встановлені засідки. Оперативники продовжували розшукові заходи, відпрацьовувались місця можливого збуту викраденого.

Провівши першочергові заходи, поліцейські вийшли на слід правопорушника. Ним виявився 33-річний раніше судимий місцевий мешканець. Чоловік, не маючи грошей, вирішив підзаробити грабунком. Своїх "жертв" правопорушник ретельно вибирав. Потім підбігав та силою виривав з рук сумочки.

За обома фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: кримінальні провадження, поліція, Зловмисник
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама