Приємні враження пробуджує вона…

29.03.2011
2175
0

Весна… Це слово спонукає нас до відчуття тепла, світла, натхнення, творчості. Саме у такій творчій атмосфері розпочалися весняні дні у Дзержинському гірничому технікумі. Викладач Якушева І.С. разом із студентами груп 9БО-08 та БО-10 провела виховний захід - виставку творчих робіт і досягнень студентів "Світ моїх захоплень". Спочатку були відібрані роботи студентів та нагороди за їх досягнення, оформлена виставка, а потім було запропоновано всім, хто бажає, відвідати її та залишити свої враження про побачене.

На виставці презентували свої роботи та досягнення наступні студенти. Бєлоножко Вікторія, студентка групи 9БО-08, займається декоративно-прикладним мистецтвом, створює роботи у різних техніках. Дзюбенко Олексій, студент групи 9БО-08, реалізує свою творчу енергію у спорті, займаючись боксом. Дьошин Андрій, студент групи 9БО-08,вишиває хрестиком, він захоплюється мистецтвом оригамі, виготовляє у цьому стилі різні поробки. Родіна Анастасія, студентка групи 9БО-08, вишиває хрестиком міні-картини та займається бісероплетінням. Титаренко Тетяна, студентка групи 9БО-08, захоплено виготовляє та розмальовує фігурки з гіпсу та солоного тіста. Гамаюн Ксенія, студентка групи 9БО-08, вільний час присвячує бісероплетінню. Варма Ірина, студентка групи БО-10, пише вірші, працює у різних техніках образотворчого мистецтва, представила на виставці витинанки та вітражі за мотивами петриківського розпису. Король Ірина, студентка групи БО-10, у вільний час займається в'язанням та вишиванням. Онищенко Марина, студентка групи БО-10, власноруч виготовляє іграшки із різних матеріалів.

Із задоволенням виставку відвідали студенти, викладачі, робітники учбового закладу, батьки. Про це свідчать позитивні відгуки та побажання. Цей захід довів, що кожна людина - це особистість, яка має здібності, обдарованість, талант. І треба тільки спробувати, дати волю своїй фантазії та творчості.

"Немає кращої землі, ніж та, що зветься рідним краєм!" - такими словами розпочалася виховна година у групі БО-10. Разом із куратором Фірманюк Н.М. студенти говорили про Україну, її культуру, традиції, славетні місця. Під час спілкування відчувався тісний зв'язок викладача та її вихованців, позитивне сприйняття, спонукання до роздумів. Ця виховна година - приклад формування глибоких національно-родинних почуттів студентської молоді на кращих українських традиціях, бо без духовних надбань не можна творити нові культурні цінності.

О. ЯРОШЕНКО.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: впечатления, ДГТ, работы. участники, Весна, выставка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама