Прийом тореччан провів заступник губернатора

27.02.2018
1052
0

Прийом тореччан провів заступник губернатора

У вівторок  прийом по особистим питанням провів заступник губернатора Донецької області  І. С. Стокоз, який є куратором нашого міста від обласної військово-цивільної  адміністрації.

Першим до заступника губернатора звернувся  координатор приймальні УГСПЛ  Торецька В. К. Єлець з приводу звернення в приймальню  жінки, яку ніби не прийняли у військово-цивільній адміністрації міста. В процесі обговорення було виявлено, що насправді жінка вже приносила дві заяви у ВЦА Торецька, які були зареєстровані і прийняті до роботи. При цьому її питання допомоги з ремонтом опалювального котла ще потребує додаткового розгляду, після чого жінці буде надана відповідь у визначені строки.

Коментуючи цю проблему, І.С. Стокоз сказав, що існують закони, які всі повинні виконувати, подобаються вони комусь чи ні. Якщо хтось не згоден, треба звертатися в судові органи.

Також В.К.Єлець висловив  невдоволення часом проведення у Торецьку заходів державного значення, які, на його думку,  проходять у робочий час,  і громадяни не мають змоги їх відвідати. Пропозиція В.К.Єльця - організовувати подібні заходи у вихідні дні або у вечірні години.

Громадянин А.В. Грудкин  виявив інтерес до реальної   перспективи заснування індустріального парку на місці  вугільного підприємства шахта "Північна", що закривається,  та до подальшої долі ПК "Україна" і стадіону "Авангард". Керівник ВЦА Торецька Я. Д. Руденко роз'яснив ситуацію, яка склалася на теперішній час з приводу передачі соцкультобєктів з власності ДП "Торецьквугілля" на баланс міста. Поки йдуть перемовини з керівництвом держпідприємства, але обіцяних коштів від Міненерговугілля на ремонт цих споруд поки нема. З приводу долі індустріального парку також є свої перешкоди: інвестори не бажають вкладати сюди гроші, бо їх лякає близькість до лінії фронту. Що до питання створювання громадської ради для залучення громадян до участі в рішенні важливих питань  міста, яке також підняв А. Грудкін, керівник ВЦА Торецька запропонував надати проект її формування від громадськості.
Молода жінка А. В. Павленко прийшла на прийом за допомогою в її ситуації: коли в неї народилась друга дитина, треба було переоформити документи на субсидію, чого жінка не зробила за браком інформації. Тепер їй нарахували величезні борги за газове  опалення та відрізали від електропостачання. Заступник директора ДСЗН було  доручено розібратися з цим питанням, але субсидія жінці вже була нарахована.

Батьки учнів ЗОШ №5 попросили допомогти з автобусом, щоб відвезти дітей на фестиваль "Яскраві діти України", на який вони були запрошені. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Прийом, проблеми, громадяни
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама