Про оприлюднення регуляторного акту "Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності"

16.11.2016
1035
0

Новгородська селищна рада з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб та їх об'єднань  ПОВІДОМЛЯЄ про оприлюднення регуляторного акту "Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності" та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті Торецької міської ради: http://toretsk-rada.gov.ua, а також на інформаційному стенді Новгородської селищної ради за адресою: Донецька область, м.Торецьк, смт. Новгородське, вул. Зарічна, 7а (перший поверх).

Основний зміст проекту: запропонований проект регуляторного акту полягає у встановленні норм, що зобов`язують орган місцевого самоврядування (Новгородську селищну раду) для всіх без виключень операцій з продажу (відчудження) комунального майна обирати суб`єкта, що проводитиме оцінку його вартості, - виключно за конкурсом при дії всіх наявних ринкових механізмів та механізмів із недопущення прояву зловживань. За основу положення було взято наказ Фонду державного майна України від 31 грудня 2015 року №2075 "Про затвердження положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності". Для виконання вимог запропонованого регуляторного акту органи місцевого самоврядування та суб`єкти в сфері оцінки не будуть витрачати додаткові кошти на їх реалізацію, реалізація всієї процедури займе близько одного місяця, що є прийнятним.

Зауваження та пропозиції надсилаються виключно у письмовій формі на адресу: Донецька область, м.Торецьк, смт. Новгородське, вул. Зарічна, 7а. Термін подачі пропозицій та зауважень - один місяць з моменту опублікування данного повідомлення.

Е. Календарьов.
Заступник селищного голови.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: оглашение регуляторного акта, Новгородский поселковый совет
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама