Про призов громадян на строкову військову службу

26.07.2017
1698
0

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
ВИТЯГ З НАКАЗУ

військового комісара Торецького міського військового комісаріату (з основної діяльності)

12.07.2017

м. Торецьк

№46

Про призов громадян на строкову військову службу

1. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" та Указу Президента України від 07 липня 2017 року №178/2017 "Про проведення у серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України" з 01.08.2017 року по 31.08.2017 року у місті Торецьк проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Торецького міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни України чоловічої статі 1997 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, які народилися у 1996-1990 р., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин. Відправці у військові частини підлягають громадяни 1997-1990 р., які не мають права на відстрочку, або звільнення від призову та яким до дня відправки виповнилось 20 років.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Торецьк,  вул. Папаніна,1 у встановлений у повістках час,  маючи при собі: паспорт громадянина України, посвідчення про приписку до призовної дільниці. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до призовної дільниці Торецького міського військового комісаріату 4 серпня 2017 року, 11 серпня 2017 року та 18 серпня 2017 року,  маючи  при собі документи, які посвідчують особу.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території         м.Торецька,  зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності  зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством. Органи Національної поліції у встановленому законом порядку зобов'язані за зверненням військового комісаріату або органів місцевого самоврядування, що ведуть військовий облік, проводити розшук, затримання і доставку до військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку.

В. Кононенко.
Військовий комісар Торецького
міського військового комісаріату, капітан.  
А. Бєлозьоров.
Заступник військового комісара
Торецького міського військового комісаріату, підполковник.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: призыв 2017, ВСУ, срочная служба
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама