Програма «Волонтерський рух Донеччини»

31.01.2011
1946
2

Управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації з метою забезпечення активної участі молоді в усіх сферах суспільного життя і розбудові держави, подальшого розвитку громадського молодіжного руху, активізації роботи з пропаганди здорового і безпечного способу життя, всебічного розвитку молодої особистості, її моральних, духовних  і фізичних якостей, патріотичного виховання підростаючого покоління, формування позитивного іміджу «волонтера» та розвитку волонтерського руху в січні 2011 року розпочинає програму «Волонтерський рух Донеччини 2011».

Програма «Волонтерський рух Донеччини» була розроблена у 2010 році Управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації спільно з громадськими організаціями області та являє собою річну систему навчання молоді, яка має прагнення до волонтерської діяльності. Волонтери матимуть змогу навчатись за кількома напрямами. Програма «Волонтерський рух Донеччини» поділяється на дві частини: теоретичну (перше півріччя – тренінгова, лекційна програма) та практичну (друге півріччя – участь волонтерів в організації заходів управління).   

Тренінги, заняття, творчі майстерні, практичні уроки для волонтерів будуть проводити спеціалісти управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, спеціалісти у різних сферах суспільного життя молодіжних громадських організацій, волонтери з інших країн.

Волонтери, які будуть навчатися в програмі «Волонтерський рух Донеччини 2011» матимуть змогу прийняти участь в обласних та всеукраїнських заходах.

Заняття будуть проходити в місті Донецьку, 3 рази в місяць, по суботах з 11 до 16 години. Перше заняття 12 лютого 2011 року.

Детальну інформацію, а також Анкету для участі можна скачати з офіційного сайту міського голови та міської ради м. Дзержинська - www.dzerzhinsk-rada.gov.ua.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Harper's Bazaar №5, Донецкая область, Управление по делам семьи и молодеж
Об авторе
2 Комментариев
avatar
2
скачал анкету и куда её отсылать электронный ящик не указан не на сайте не в анкете! biggrin
avatar
1
На Сайте городского головы и городского совета какие-то проблемы с кодировкой smile
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама