Робота служби зайнятості «в ногу з часом»

02.06.2016
1212
0

З метою підвищення ефективності працевлаштування клієнтів служби зайнятості Дзержинським міським центром зайнятості було запроваджено просування новітньої форми роботи – запис відеорезюме (самопрезентації) безробітного та подальше розміщення цього матеріалу на онлайн - ресурсах задля максимально швидкого вирішення проблеми працевлаштування.

Відеорезюме - це різновид резюме, який дозволяє роботодавцю отримати первинне враження про претендента та прийняти рішення про призначення з ним особистої зустрічі.     Спеціалістами служби зайнятості на інформаційних семінарах учасникам заходу надається інформація щодо різновиду резюме і акцентується увага на сучасному відеорезюме і його перевагах, надається інформація щодо його складання. Зацікавленим особам пропонується допомога в запису відеорезюме. Для цього:

  • з’ясовується бажана сфера діяльності і сучасні вимоги роботодавця до цієї сфери (аналізується запит роботодавця, його вимоги);
  • складається паперовий носій резюме з метою структурування професійного досвіду і чіткості уявлення особою своїх професійно-важливих якостей;
  • відбувається відбір інформації для складання відеорезюме враховуючи побажання роботодавців до претендентів даної сфери діяльності. Для цього виділяються ключові моменти професійного становлення особи, його професійно-важливі якості які зможуть зацікавити роботодавця.

Та, нарешті -  запис відеорезюме за допомогою фахівця служби зайнятості та подальша його передача роботодавцю на електронних носіях, по e-mail, або при черговому відвідуванні роботодавця фахівцем служби зайнятості.

          Таким чином, завдяки роботі служби зайнятості «в ногу з часом», безробітні громадяни мають змогу скоріше отримати роботу, на яку чекають та яку шукають.

 

Адміністрація Дзержинського міського центру зайнятості

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Центр занятости, информация
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама