Шановнi мешканцi мiста!

29.04.2011
1053
0

4 травня 2011 року на сцені  Палацу культури «Україна» на вас чекає чергова зустріч  з виставами Муніципального театру "Київ”.

12.00  «Муха-Цокотуха» - казковий  мюзикл   для  дітей.

Як чудово, коли оживають герої улюблених казок! Із захопливої історії про Муху-Цокотуху, яку вигадав відомий Корній Чуковський, постав ча рівний казковий мюзикл, повний яскравих барв, веселих пісень та ігор. До Мухи на день народження приходять Коник-Стрибунець, бабуся Оса, хоробрий Комарик, Павук і ще багато друзів...

Вартість квитків 15 грн.

 
19.00 "Моя  дружина – брехуха” - комедія.

"Моя дружина – брехуха” – це комедія ситуацій. Джерело її драматургії – постійні, неочікувані та непередбачувані повороти сюжету. Це бурхлива іскрометна комедія, в якій одна маленька необразлива жіноча пастка тягне за собою сніговий клубок неприємностей і запаморочливих змін в сімейному житті героїв. Хоч спочатку герої п’єси цілком порядні люди, та вони і уявити не можуть, який "подарунок” їм приготувала доля. А якщо врахувати, що всі події відбуваються в Америці 20-х років, точніше в Чикаго, на батьківщині джазу, гангстерів і хмарочосів, неважко уявити, яку круговерть подій спостерігатиме глядач під час перегляду цієї прекрасної і перевіреної часом вистави.

Вартість квитків – 20 грн.

Квітки можна придбати у касі ПК «Україна».

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: театр, дк Украина, представления
Об авторе

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама