Шановні мешканці та гості міста Торецька!

26.08.2016
1960
1

Шановні мешканці та гості міста Торецька! Вітаю вас з 210-ю річницею міста! Днем шахтаря! 80-річним ювілеєм  ДП "Торецьквугілля"!

Час швидкоплинний. Минає рік за роком, перегортаючи сторінки великої книги життя. День народження рідного міста - значна подія для його мешканців, а ювілейні дати  - це нагода  пригадати його історію, проаналізувати сучасність, намітити пріоритети на майбутнє.
 Життя міста - це довгий шлях до успіху, це щоденна наполеглива праця кожного з нас, це подолання труднощів та перешкод.

210-у  річницю кожен мешканець міста з гідністю може святкувати як свою власну. Ми є свідками історичних подій, які стали доленосними для кожного з нас та для всієї країни.

Долаючи перешкоди, ми крок за кроком йдемо в мирне, наповнене яскравими фарбами майбутнє, в якому кожне наступне покоління примножуватиме наші спільні досягнення.
Незважаючи на всі труднощі, завдяки спільним зусиллям, місто повноцінно працює. Всім нам доводиться вирішувати  щоденні гострі проблеми, наполегливо працювати для того, щоб економічний стан міста залишався стабільним і формувалась база для реалізації нових інноваційних проектів.

Жителі своїми руками створювали долю міста: працювали на підприємствах, будували нові об'єкти, перемагали в спорті, музиці та мистецтві, збагачуючи культурну та історичну спадщину нашого міста.

І ця плідна робота - найкращий доказ вашого патріотизму та самовідданості.
Наше місто порівняно молоде, але вже в цьому році йому виповнюється - 210 років. І ми пишаємося, що в ньому живуть відомі і заслужені люди, передовики виробництва, які всупереч усім труднощам продовжують жити і працювати на його благо.

Завдяки молодому поколінню нашого міста підкоряється спортивний Олімп, а культурна спадщина знаходить своє втілення в життя. Юні жителі з гідністю представляють наше місто на обласних, всеукраїнських, світових змаганнях та конкурсах, а їх досягненнями пишається кожен з нас.

2016 рік наповнений ювілейними датами.  ДП "Торецьквугілля" відзначає свою 80-ту річницю. Вуглевидобувна галузь - одна з визначальних у промисловості нашого міста і регіона.
Незважаючи на об'єктивні труднощі останніх років, підприємства продовжують розвиватися, працюють на перспективу, піднімаючи рентабельність вугільного виробництва.
 Гірники міста залишаються трудовою гвардією, тільки справжній шахтарський характер, самовідданість і професійна майстерність дозволяють нашим вугільникам вносити у трудовий літопис все нові сторінки новаторства і рекордів, досягнень та яскравих перемог.
Значущі події в історії наших підприємств - підсумок трудових звершень, це данина глибокої поваги щоденного подвигу шахтарів.

Дорогі вуглярі, ветерани виробництва!

Прийміть слова щирої вдячності за вашу героїчну працю, за високий професіоналізм, за любов та вірність рідному місту, за турботу про його добробут. Безпечної шахтарської праці, гірницької удачі, надійної підтримки і взаємовиручки!

Успіхів вам і трудових звершень!

Впевнений, що ця ювілейна дата стане новою сходинкою до вершини благополуччя та впевненості в майбутньому. Бажаю всім вам щасливої долі, мирного неба, міцного здоров'я, успіхів в праці та добробуту.

З 210-ю річницею Дня міста!
З Днем шахтаря!
З 80-річним ювілеєм  ДП "Торецьквугілля"!
Зі святом, шановні мешканці міста Торецька!

 Ю. Євсіков. Секретар міської ради.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: поздравление, день города, День шахтера
Об авторе
1 Комментариев
avatar
0
1
Нет такого предприятия  ДП "Торецьквугілля"!  Было 80 лет Дзержинскуголь,так и и дальше будет! А ты нацистская гнида  Ю. Євсіков засунь свои поздравления в жопу.Не долго тебе осталось мутить воду в городе шахтёрской славы Дзержинске
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама