Школа-гімназія запрошує майбутніх першокласників

22.03.2017
1284
0

Щороку НВК "школа-гімназія" гостинно запрошує шестирічних діток у "Школу майбутнього першокласника", мета якої організувати дітей у новому колективі і незвичній для них атмосфері, полегшити перехід від дитячого садка до школи, позитивно налаштувати малят до навчання.

Основна задача вчителів початкових класів - це адаптувати дітей до школи. В ігровій формі вони проводили заняття, навчали майбутніх школяриків сидіти за партами, уважно слухати та виконувати нескладні завдання. Батьки ж мали змогу отримати кваліфіковану консультацію педагогів, психолога та медичної сестри: як мотивувати дитину до навчання, як об'єктивно оцінити рівень підготовки до школи та подолати бар'єр остраху навчального закладу в цілому, особливо для дітей, які не відвідують дошкільні навчальні заклади, як правильно та з користю для здоров'я спланувати режим дня дитини.

Майбутнім учням подобалось виконувати вправи з англійської мови, математики, розвитку мовлення, комп'ютерної грамоти. Вони із задоволенням грали в логічні та інтелектуальні ігри, з радістю малювали, співали, спілкувалися з дорослими та однолітками.
Заняття "Школи майбутнього першокласника" завершилися святковим концертом - подорожжю в казку, яку підготували учні початкових класів НВК "школа-гімназія".

Педагоги школи сподіваються, що 1 вересня вони побачать усміхнені обличчя нових першокласників, які з радістю продовжуватимуть відкривати для себе нову планету - "Шкільний світ". Ми раді кожній дитині і кожній родині!

Я. Пивоварова.
Заступник директора з НВР.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: будущие первоклассники, начальное образование, школа-гимназия
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама