Школа загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 "Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови" отримала срібну медаль

04.04.2018
972
0

Школа загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3

Серед переможців виставки ще один заклад освіти міста Торецьк - школа загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 "Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови", яка була відзначена ДИПЛОМОМ та СРІБНОЮ МЕДАЛЛЮ у номінації "Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу".

Директор закладу Антонова Е.Г. та заступник директора Попова О.М. взяли участь у засіданні "круглого столу" "Опорна школа як провідник освітніх реформ в контексті реалізації концепції "Нова українська школа" та семінарі-презентації "Шкільні цифрові лабораторії NEULOG (НеоЛог) у сучасній школі".

Це були незабутні враження від зустрічей з однодумцями, професіоналами своєї справи. І, звісно, щирі емоції від отриманої нагороди!

Педагогічний колектив закладу з перемогою привітала директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Оксенчук Н.В.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ШЗСО №3, медаль, сучасні засоби навчання
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама