"Смільчаки" та "Силачі": спортивне свято учнів та дошкільнят

16.03.2017
1164
0

"Дівчатка й хлоп'ятка такі нетерплячі:
Сміються, штовхаються, граються, скачуть.
Та раптом команда "На старт!" прозвучала,
І тихо у залі спортивному стало,
Серйозними стали обличчя маляток,
Бо "старт" англійською - значить початок".

Добрий "старт" продемонстрували на спортивному святі "Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі" в дошкільному навчальному закладі №7 "Мир" діти старших груп (вихователі Василевська І.В., Ткаченко Г.Р.) та гості - учні ЗОШ №2 (вчителі Костенко С.Е., Черкащенко Г.С.).

Дві команди "Смільчаки" та "Силачі", які складались з учнів та дошкільнят, змагались в спритності, проявили почуття дружби, колективізму та взаємовиручки.

Це спортивне свято було проведено з метою "формування позитивного ставлення до активної рухової діяльності, бажання досягати певних успіхів, долати перешкоди".

Спортивне свято викликало у учасників позитивні емоції, такі, як радість руху, задоволення від власної спритності, захоплення своїми досягненнями та успіхом своїх товаришів. Так, учні ЗОШ №2 були приємно вражені виступом гуртка з занять аеробікою (керівник Ткаченко Г.Р.).
Значну увагу організатори свята приділили естетичному вихованню, формуванню вміння осягти складний, захоплюючий світ краси й творчості. Цій меті підпорядковане, зокрема, оформлення приміщення (спортивна тематика), спортивна форма у дітей. У справі зміцнення здоров'я дошкільників і учнів школи важливою та необхідною є співпраця педагогів дитячого садочка та школи.

Е. Шульга.
Муз. керівник ДНЗ № 7.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: спортивные соревнования, дошкольные учебные заведения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама